Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Jubileumconcert Mal-Maaszengers

2012-10-20 Staar Tegelen 00

Bloemen voor muziekale leiding en solisten van de Staar en Mal-Maaszengers (foto: Vincent van den Bergh, KZMS)

Afgelopen zaterdag 20 oktober 2012 was de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar te gast bij het Mannenkoor De Mal-Maaszengers uit Belfeld ter gelegenheid van hun 40 jarige jubileum. Het concert vond plaats in het prachtige Cultureel Centrum "de Haandert" in Limburgse Tegelen.

De Mal-Maaszengers gaven een kort concert voor de pauze en daarna mocht de Staar uitpakken met een selectie uit het programma Mannen! Ten slotte traden beide koren gezamenlijk op voor een ruim 500 koppig zeer enthousiast en buitengewoon koor minnend publiek. Dirigent Paul Voncken keek terug op een zeer geslaagd concert van twee fantastische koren. Een mooier jubileumgeschenk konden koren en het publiek zich niet wensen.

De Staar maakt zich op voor een lange reeks (kerst)concerten gedurende het laatste kwartaal van 2012. Check onze agenda voor de plaatsen waar de Staar te zien en te horen is! Dat de Staar niet alleen in het Limburgse concerteert, wordt wel duidelijk in het komend weekend, dan staat het koor in het Drentse Hoogeveen!