Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Mastreechter Staar en Sainte Cécile

video26-1-2013
Klik op de foto om de video te starten

Afgelopen zaterdag 26 januari vond er in het Brabantse Tilburg een bijzonder concert plaats. Twee grote Koninklijke muziek verenigingen vonden er een mooie muzikale samenwerking.
Zowel Harmonie Sainte Cécile Eijsden als de Mastreechter Staar presenteerden hun eigen prachtige werken maar schitterden nog meer toen ze hun gezamenlijke werken ten uitvoering brachten. Een zeer dankbaar 400 koppig publiek was daar getuige van.

Het was een van de laatste concerten van de Staar dit kwartaal. In een rustigere periode op dit moment studeert het mannenkoor aan een nieuw theaterprogramma dat in de tweede helft van dit jaar het licht moet zien. Zo lang hoeft er gelukkig niet gewacht te worden om beide verenigingen weer aan het werk te zien. Op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei 2013, in het theater aan het vrijthof in Maastricht treden St. Cécile en de Staar weer samen op.