Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Geslaagd Parcours 2013

Traditiegetrouw deed de Koninklijke Mastreechter Staar op zondag 8 september weer mee aan het Parcours in Maastricht ter gelegenheid van de opening van het theaterseizoen 2013-2014.

De Staar zong een bonte verzameling werken uit haar repertoire om de bezoekers een goede indruk van het koor te geven. Dit alles klonk erg goed tussen de muren van het sfeervolle plein Op de Thermen in het Stokstraatkwartier bij een onverwacht mooi zonnetje. Er werd van de gelegenheid gebruikt gemaakt om nieuwe leden voor de zangvereniging te werven.

Tussendoor was er in de Bredestaat - voor de winkel van een sponsor van de 'Staarmobiel' - ook een kort optreden. De straat was volledig afgesloten met het vele publiek die tijdens de uitvoering van de 'Twaalf Rovers' doodstil luisterde, maar bij de Fliegermarsch zich liet gaan en graag meezong.

Solist Bèr Schellings, concertpianist Michiel Ballhaus en dirigent Paul Voncken zorgden voor de muzikale aandrijving van de Mastreechter Staar.

(Foto: Vincent van den Bergh, KZMS)