Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Video: Staar swingt met 2 Unlimited

Tijdens het Rabobank event op 28 december in het MECC te Maastricht vond een uniek optreden plaats. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlands-Belgische popband in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren 90 behaalden Anita Doth en Ray Slijngaard hit na wereldhit. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen.

Het kon dan ook niet uitblijven dat de Mastreechter Staar als grammofoonplaten verkoper van het eerste uur ooit met deze popgroep de b├╝hne zou delen. Bij de uitvoering van het bekendste werk van 2 unlimited klonk het Yae Yaee Yaeeee als antwoord op de oproep van Ray uit de kelen van de Staarzangers alsof de heren terug werden geduwd in de zestiger jaren. Ook het optreden van de dames binnen de Staarring droeg bij aan het jeudige gevoel van de zanger op leeftijd.

(Video: Vincent van den Bergh)