Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Dirigent Paul Voncken Koninklijk onderscheiden

Dirigent Paul Voncken van de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is afgelopen zondag Koninklijk onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding werd uitgereikt door Burgemeester van Stein, Mevrouw Leurs-Mordang voor zijn grote verdienste in de wereld van cultuur en muziek waarmee hij als sinds de 70-tiger jaren bezig is.

De dirigent werd verrast toen bij een kort optreden van de Mastreechter Staar tijdens een medley ineens een afwijkende melodie werd gespeeld door Staar pianist Michiel Ballbaus. Daarop kwam de vocal group SEVEN naar binnen lopen die de melodie van de Staar medley overnamen en zo een hommage brachten aan de kersverse ridder.

Het mag duidelijk zijn dat zowel de Koninklijke Mastreechter Staar en vocal group SEVEN erg trots zijn op hun kanjer! Op de foto beneden, showen van het cadeau in de vorm van schoenen in een toepasselijke SEVEN kleur.