Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Een bijzonder Bevrijdingsconcert

De Koninklijke Mastreechter Staar samen met het Mannenkoor Borgharen-Maastricht in het Theater aan het Vrijthof, zondag 14 september om 17.00 uur.
Onder auspiciën van Het Parcours 2014, vormt het concert de afsluiting van dit evenement die zondag in Maastricht. Het is een zgn. 'inloopconcert' en de entree is vrij.

Een gevarieerd programma met Slavische muziek, liederen uit bekende opera's van Bellini, Verdi en Rossini, Franse chansons én muziek die herinnert aan de tijd dat Maastricht bevrijd werd en de Tweede Wereldoorlog eindigde. De afsluiting van het concert is een gezamenlijk optreden van de koren met het Mestreechs Volleks Tejater. Een kleine première en muzikaal voorproefje van de nieuwe productie "Puun m'ch prij".

De solisten bij dit concert zijn de Japanse sopraan Yukie Hada, die deel uitmaakt van de operaklas van Frans Kokkelmans aan het Conservatorium Maastricht. Speciale gastsoliste is Anneke Grönloh. Solist van Mannenkoor Borgharen Maastricht is Theo Sullot, bij de Staar zijn dat Bèr Schellings en Fabio Verga.