Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Hoogland, 8 november 2014

 

Concert in Hoogland, zaterdag 8 november

Het is duidelijk; De Mastreechter Staar kan in Hoogland niet meer stuk. Na vele maanden voorbereiding was het dan zover; het concert van Muziekvereniging St. Cecilia samen met de Mastreechter Staar. De organisatie 'Groos op Hoogland' apetrots met dit resultaat. 

Het was een drukte van belang en een opgewonden sfeer in de St. Martinus (van Tours) kerk in Hoogland en elke plaats was bezet.De Staar opende het concert met Domine Salvum fac Regem Nostrum en vervolgde met ondermeer "Coro di Masnadieri" van Verdi en Choeur de Chausseurs Democrates van Rossini en Frithjof auf der See van Bruch. De Muziekvereniging St. Cecilia vervolgde met o.a. The mansions of the Lord en Deep Harmony, prachtige muziekstukken. Samen werd Choeur de Soldats en Chor der Schmiedegesellen uitgevoerd. 

Het werd een lang concert met nog veel meer sfeervolle en mooie muziek, zeer geapprecieerd door een enthousiast publiek.