Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Stadskanaal 29 nov 2014; concert in een nieuw jasje

Ruim zeshonderd Staarliefhebbers waren zaterdagavond gekomen, een vrijwel uitverkochte zaal. Het concertprogramma "A une passante" kende zijn tweede uitvoering, zij het iets aangepast De Staarzangers lieten zich van hun beste kant horen en maakten er zo – samen met de solisten - een mooi en sfeervol concert van. 

Ditmaal een programma met vier solisten: Yuki Hada en onze eigen solisten Bèr Schellings, Geard Hartman en Fabio Verga. Verdi's prachtige La Vergine en Bellini's Casta Diva zijn tijdloos mooi en de uitvoering van "A une passante" met het kleine koor was perfect.

Na de pauze de Mastreechter Staar verrassend in een 'nieuw jasje'. Nee, eigenlijk was het 'jasje uit'. Het smokingcolbert was verruild voor een nieuw en chique gilet en das; en dat staat de Staar prachtig. Ook nieuw, een erg leuke vertolking van het "It ain't necessarily so". door Gerard Hartman, compleet met hoed en wandelstok. Een aanwinst voor het programma.

De toegift was tot genoegen van velen "De twaalf rovers". En zoals een van de bezoekers in de pauze vertelde; eigenlijk ben ik daarvoor gekomen!