Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Vlaardingen 17 januari 2015

In Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam, was de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar zaterdag 17 januari met haar nieuwe concertprogramma "En Passant". In een slechts voor de helft gevulde Stadsgehoorzaal haalden de leden van het koor, de solisten Yukie Hada, Bér Schellings, Fabio Verga, Wiel Debie, pianist Michiel Ballhaus en onze gedreven dirigent Paul Voncken, het beste uit hunzelf. De bezoekers die in de andere helft van het theater hadden kunnen zitten, hebben duidelijk iets gemist.

De kwaliteit van het concert kan hoog genoemd worden en de explicerende voice-over van John Ramaekers die de uitvoering begeleidde heeft een toegevoegde waarde. Een duidelijk betere discipline van het koor gaf een extra cachet aan het geheel. De Staar werd bedankt met een staande ovatie en bij de nazit door het aanwezige publiek overladen met superlatieven, waarin het woord goed frequent vervangen werd door fantastisch en overweldigend.