Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Workshop ‘Zingen’ met John Bröcheler

De Staar zoekt nieuwe zangers, daarom organiseert de Staar op donderdag 28 mei om 20:00 uur, een workshop in hun repetitie-lokatie, de muziekschool Kumulus, St. Maartenspoort in Wyck-Maastricht. De bekende Limburgse bariton, John Bröcheler geeft die avond ‘zangles’ aan eigen zangers maar vooral ook aan nieuwe zangers. Daarvoor worden alle mannen uit Maastricht en omstreken uitgenodigd, deze avond te komen meezingen met de zangers van de Staar.

Waarom is zingen zo’n leuke liefhebberij. Als er iemand is die met ongelooflijk enthousiasme al die vragen kan beantwoorden is het John Bröcheler. Zijn indrukwekkende persoonlijke ervaring brengt hij al jaren over op jonge zangers.

De Staar hoopt met deze workshop nieuwe zangers over te halen tot een nadere kennismaking met het koor. Nieuwe zangers krijgen gratis zangles in de eigen Staar-koorschool onder leiding van een professionele zangpedagoog.

 Spandoek28mei