Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Een mega-koor in concert

Een uitvoering van het “Zigeunerkoor” uit Il Trovatore door een koor van bijna 250 zangers. Een machtig geluid vult de St. Theresiakerk in Maastricht; dit was nog nooit vertoond. Het Rijsssens mannenkoor en de KZ Mastreechter Staar tekenen hiervoor.

Op donderdag 1 oktober jl. was dit uniek en eenmalig concert te beluisteren. Het Rijssens mannenkoor op terugweg uit Brussel naar huis maakte hiervoor een ‘stop-over’ in Maastricht. Beide koren traden afzonderlijk op met toch wel verschillend repertoire en tot slot was er een gezamenlijk optreden.

Met prachtige bijdragen van de solisten, Nadine Termeer met “Gabriella’s Song”, Bér Schellings en Fabio Verga met respectievelijk “Consiosiacosachè” en “Can you feel the love tonight” en Ard Kamphuis uit Rijssen, met “Anthem” uit de musical Chess, het Wolgalied en een muzikaal intermezzo.

Het publiek – helaas weinig uit Maastricht – genoot van een mooi en gevarieerd programma met prachtige uitvoeringen van beide koren.