Zingen is een gezonde en prachtige hobby

Misschien wil je na de coronaperikelen bekijken of je wilt zingen bij de KZV Mastreechter Staar.  Mail voor vrijblijvende informatie naar ledenzaken@mastreechterstaar.nl

Mastreechter Staar opent Limburgse koordagen

 

Met een goed gezongen concert opende de Staar afgelopen vrijdag (9 okt.) het weekend van de Limburgse Koordagen in de goed gevulde zaal van de Oranjerie in Roermond. Voor de pauze een geweldig optreden van het jongerenkoor “Equal Voices/Cantarella” uit Weert, waarna het de beurt was aan de Staar.

De jeugd heeft de toekomst maar de ‘oudere Staar’ liet zich ook goed horen getuige het applaus van het deskundig publiek. Van ‘Coro di Masnadieri’ van Verdi tot de Franse medley, maar ook ‘A une passante’, speciaal voor de Staar geschreven door de Maastrichtse componist Hans Leenders. Sopraan Nadine Termeer vertolkte het prachtige ‘Gabriella’s song’.

Ook de optredens van de solisten, bas/bariton Bèr Schellings en tenor Fabia Verga, werden zeer gewaardeerd.

O ja, het was ook het eerste officiële concert van de onlangs ge ïnstalleerde jongste Staarzanger; Lex Houtermans. Hij vond het prachtig. Meer over zijn ervaring leest u binnenkort in de Staarbode.