Gastzanger bij de Staar?

De Mastreechter Staar zoekt enthousiaste mannen met zangervaring. Voor hen is er nu een bijzondere kans om als gastzanger – nog dit jaar – met de Staar mee te gaan naar een of meerdere concerten. Zo gaat de Staar op 7 november a.s. naar Bielefeld (Dld.) voor een concert met de befaamde “Celtic Tenors”. Een unieke kans om mee te zingen bij een bijzonder concert. Maar ook kunt u in december meegaan naar een van de Kerstconcerten van de Staar in diverse plaatsen in Nederland.

Misschien is dit dé uitdaging en kans waar u al langer aan dacht; als gastzanger meezingen bij de Staar. De repetities voor de diverse concerten zijn al begonnen dus meldt u snel aan. De kans is groot dat u daarna wel bij de Staar wilt blijven. Dan bent u uiteraard van harte welkom als zanger en nieuw lid van de KZ Mastreechter Staar.

Ook mannen zonder zangervaring kunnen lid worden en zijn van harte welkom. In de eigen koorschool krijgt de adspirant zanger les op maat. Zingen is een erg leuke hobby, zeker in een gezellige vereniging als de Staar.

Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend nadere informatie mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met;

Pierre Simons:            06 - 10604942 of

Jack Schoonbrood:      06 - 21604009.

http://www.mastreechterstaar.nl/