Mastreechter Staar klaar voor Scheveningen!

Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar keert opnieuw terug naar Scheveningen!

Het is met groot genoegen dat de Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar aankondigt dat ze voor de tweede keer een spectaculair concert zal verzorgen in de prachtige Antonius Abtkerk in Scheveningen. Na een overweldigend succesvol optreden in 2021, zijn ze teruggevraagd om opnieuw de betovering van hun muziek te delen. Het wordt een avond vol onvergetelijke melodie├źn en vocale meesterwerken die u niet mag missen.

Op zaterdag 7 oktober, om 19:30 uur, zal de Antonius Abtkerk haar deuren openen om muziekliefhebbers te verwelkomen voor een avond vol prachtige zangkunst. De Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar, onder leiding van dirigent Hennie Ramaekers, heeft de lat nog hoger gelegd en nieuwe uitdagende stukken aan hun repertoire toegevoegd. De krachtige stemmen van dit wereldberoemde koor zullen de kerk vullen met een betoverende klank die uw zintuigen zal strelen.

Deze avond belooft een muzikaal spektakel te worden dat u niet wilt missen. Mis de kans niet om de Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar live te zien optreden in de betoverende setting van de Antonius Abtkerk op 7 oktober om 19:30 uur. De kerk bevindt zich op Scheveningseweg 235, 2584 AA Den Haag. Wij kijken uit naar uw komst en een avond vol prachtige muziek!

Mastreechter Staar in Zieuwent

Het dames en herenkoor uit Zieuwent, genaamd Werenfriduskoor, organiseert voor de tweede keer een optreden van de Mastreechter Staar in de H. Werenfriduskerk te Zieuwent. Het wereldberoemde koor heeft in 2019 ook een concert gegeven. Dit concert was een groot succes en daarom is de Mastreechter Staar gevraagd om nog eens terug te keren. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 14 oktober om 19:00. 
 
Zowel het dames en herenkoor uit Zieuwent als de leden van de Mastreechter Staar waren erg te spreken over de editie uit 2019. Het koor zong toen onder begeleiding van dirigent Frederik Verhooghe. Begin 2023 is dirigent Hennie Ramaekers teruggekeerd. Onder zijn leiding heeft het koor moeilijkere stukken in het repertoire opgenomen. Hierdoor is het koor sterker geworden, en nog indrukwekkender. 
 
De kerk is deze avond geopend vanaf 18:00. De kerk is rolstoeltoegankelijk en de banken zijn voorzien van kussentjes. Toilet is aanwezig. Om 19:00 zal het concert beginnen.
 
Tickets zijn online verkrijgbaar via: https://zieuwent.eventgoose.com/  en te koop bij de Spar in Zieuwent.