Mastreechter Staar klaar voor Scheveningen!

Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar keert opnieuw terug naar Scheveningen!

Het is met groot genoegen dat de Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar aankondigt dat ze voor de derde keer een spectaculair concert zal verzorgen in de prachtige Antonius Abtkerk in Scheveningen. Na overweldigend succesvolle optredens in 2017 en 2019, zijn ze teruggevraagd om opnieuw de betovering van hun muziek te delen. Het wordt een avond vol onvergetelijke melodie├źn en vocale meesterwerken die u niet mag missen.

Op zaterdag 7 oktober, om 19:30 uur, zal de Antonius Abtkerk haar deuren openen om muziekliefhebbers te verwelkomen voor een avond vol prachtige zangkunst. De Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar, onder leiding van dirigent Hennie Ramaekers, heeft de lat nog hoger gelegd en nieuwe uitdagende stukken aan hun repertoire toegevoegd. De krachtige stemmen van dit wereldberoemde koor zullen de kerk vullen met een betoverende klank die uw zintuigen zal strelen.

Deze avond belooft een muzikaal spektakel te worden dat u niet wilt missen. Mis de kans niet om de Koninklijke Zangvereniging Maastreechter Staar live te zien optreden in de betoverende setting van de Antonius Abtkerk op 7 oktober om 19:30 uur. De kerk bevindt zich op Scheveningseweg 235, 2584 AA Den Haag. Wij kijken uit naar uw komst en een avond vol prachtige muziek!