Arrangement Lustrumconcert

2023 Arrangement lustrumconcert

Op steenworp afstand van het centraal station ligt het vier sterren Designhotel Maastricht. Het hotel is gelegen in de trendy wijk “Wyck”. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum.
Het heeft een openbare parkeerplaats (tegen betaling), beschikt over een Fitness en Bar.

KAMERS
Uw kamer is voorzien van een badkamer met een douche, of bad (gesloten toilet). Verder zijn de kamers uitgerust met een Queen-sized of Twin-size bed en faciliteiten als een bureau, kast, koelkastje en koffie/thee faciliteiten.

INCLUSIEF
Ontbijtbuffet ten waarde van €19,= pp

U kunt kiezen uit 2 opties:

OPTIE 1
1-persoonskamer met 1 ticket voor het jubileumconcert en een ontbijtbuffet €117,50

OPTIE 2
2-persoonskamer met 2 tickets voor het jubileumconcert en 2x een ontbijtbuffet €145,=

Restitutie is niet mogelijk.
Toeristenbelasting is niet inbegrepen in dit arrangement en valt niet onder dit arrangement. Dit bedraagt €5,43 pp per overnachting.

Indien u wenst te boeken, doe dit zo snel mogelijk daar we een beperkt aantal kamers en tickets voor deze prijs beschikbaar hebben.

De boeking is definitief als de betaling van een van bovengenoemde opties op het volgende rekeningnummer is geboekt met uw voor- en achternaam inclusief email adres.
IBAN: NL52 RABO 0112 7026 43 t.n.v. Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar

Na betaling op IBAN: NL52 RABO 0112 7026 43 t.n.v. Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

Bij vragen kan u uw vraag emailen ter attentie van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.