Staar te gast bij Sainte Cécile

De Mastreechter Staar is speciale gast tijdens het Pinksterconcert 2024 van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile uit Eijsden.

Een traditie wordt daarmee voortgezet!

“O Sole Mio”, o mooie zon van mij:

2024 Sainte Cecile EijsdenZo stralen de musici van het harmonieorkest van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden en de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar met een sprankelend programma van Italiaanse symfonische muziek, liederen en opera. Twee monumentale Limburgse muziekgezelschappen onder leiding van twee gelauwerde dirigenten verklanken de Italiaanse zon, warmte en liefde.

Zoals op een zwoele Italiaanse namiddag in de ondergaande zon, zo glanzen de instrumenten van de Roej en de stemmen van de Staar terwijl ze samenklinken en elkaar afwisselen: van het symfonische gedicht Feste Romane van Respighi tot het Napolitaanse lied o Sole mio; en van de ouverture Norma van Bellini tot La Gazza Ladra van Rossini en Cavalleria Rusticana van Mascagni.

Het wordt een bijzondere gevarieerde concertavond die u als liefhebber van klassieke koormuziek en symfonische blaasmuziek niet mag missen!!

Reserveer hier uw kaarten: https://www.theateraanhetvrijthof.nl/voorstellingen/klassiek-orkestraal/pinksterconcert-2024-blazen-aan-de-maas-koninklijke-harmonie-sainte-cecile-eijsden

2024 O sole mio