De Staar goes Crowdfunding!

Beste fans en volgers van de Staar,
De Staar bestaat dit jaar 141 jaar. Velen van u hebben afgelopen jaren onze concerten bezocht, en vorig jaar hadden we ons 140-jarig jubileum, dat we vierden met een mooi concert in de Sint Janskerk aan het Vrijthof in Maastricht. De opkomst van ons trouwe publiek was fantastisch, waardoor we in staat waren op dezelfde dag het concert twee keer te doen!

Die dag vertelde ons dat u onze muziek waardeert en ook de manier waarop we met elkaar musiceren. Dank daarvoor! De Koninklijke Zangvereniging Maastrichter Staar is natuurlijk helemaal nergens zonder haar publiek. Het is daarom aan ons de band met u sterk te houden. Zo kunnen wij als Staar onze hobby blijven uitoefenen, samen zingen, en zo kunt u genieten van de muziek die we maken en de manier waarop we dat doen. 2024 Crowdfunding 2Die relatie is een zeer belangrijke-, zo niet de belangrijkste steunpilaar onder ons voortbestaan. Welnu: de Staar wil de relatie met u graag bestendigen door een KerstCD in eigen beheer op te nemen met eigen apparatuur. Die apparatuur hebben we nu nog niet, en daarom doen we graag een beroep op u. U kunt ons helpen de apparatuur aan te schaffen! Hoe? De Staar is een crowdfunding gestart via crowdfundingsplatform VoordeKunst. Via de link Staar Muziek Producties. door Mastreechter Staar – voordekunst kunt u precies zien wat de bedoeling is en wat de Staar u biedt als tegenprestatie. U kunt intekenen op onze laatste cd en/of de nieuwe KerstCD die mede door uw hulp tot stand komt. Of op Vip-Vouchers voor een van onze concerten in de toekomst. De Staar heeft een ANBI-status, waardoor giften en sponsoring bij uw aangifte aftrekbaar zijn. Het kabinet Schoof is voornemens die aftrekbaarheid te halveren, dus grijp nu uw kans!
De Staar is u zeer dankbaar als u hieraan mee zou willen werken. U stelt ons daarmee in staat een prachtige registratie van ons Kerstconcert te realiseren, maar ook onze concerten van de toekomst voor u, ons publiek, te bewaren. Mogen we op uw bijdrage rekenen?
Namens alle zangers, muzikale directie, bestuur en de gehele organisatie van de
Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar zeg ik u Hartelijk Dank!

Met vriendelijke groet,

Martijn ter Balkt, Bariton van de Staar.
2024 Crowdfunding 2