Begunstiger van de Staar

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar heeft een grote schare supporters in Maastricht en omstreken, in geheel Nederland en zelfs buiten de landsgrenzen. Veel trouwe fans en vrienden dragen "onze Staar" met raad en daad een warm hart toe.

De aanwezigheid van sponsoren en vrienden op concerten en hun financiële steun zijn voor bestuur en leden van de Staar van onmiskenbare betekenis. Het betekent tevens een grote stimulans om op het hoogste niveau te blijven concerteren.

Voor de Staar is het bestaan van een persoonlijke band, niet alleen binnen de vereniging zelf, maar ook met sponsoren en vrienden, van groot belang.

Voor slechts € 50,- per jaar bent u een begunstiger van de Staar. Als begunstiger en echte koorliefhebber kunt u de doelstellingen van de Staar ondersteunen en meehelpen om ons koor hoogwaardige muziek te laten blijven maken.

Voor deze bijdrage mag u één keer per jaar gratis een concert van de Mastreechter Staar bijwonen waarbij u mag kiezen naar welk concert u wilt gaan (alle openbare concerten staan in onze kalender op onze website en wij kunnen u deze lijst ook per E-mail toesturen).

Wat kunnen wij met uw bijdrage doen?

  • Speciale concerten organiseren
  • Onze koorschoolfaciliteiten verder vormgeven en uitbreiden
  • Nieuwe leden werven
  • Gastdirigenten en solisten aantrekken
  • Composities laten realiseren
  • Nieuwe werken in ons repertoire opnemen

Voor nader informatie of aanmeldingen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.